Uw kundalini Docent

 Bekijk het lesrooster

Arjan Leijsten

Ervaring: 7 jaar
Biografie:

In 2010 ben ik gestart met het beoefenen van diverse yoga vormen. Ik was zoekende naar een yoga-vorm waarin ik les wilde gaan geven. In 2011 kwam ik in aanraking met Kundalini-yoga en is mijn passie hiervoor ontstaan. Mijn eerste ervaringen met de ademhalingstechnieken, meditaties en de lichamelijke oefeningen waren erg bijzonder. Ik voelde dat mijn lichaam meer zuurstof binnenkreeg en dat er opgeslagen spanning loskwam. Ook merkte ik dat de groepsenergie deze ervaring versterkte.
Kundalini-yoga maakt gebruik van meditaties, mantra's, ademhalingsoefenen, mudra's (handgebaren) en asana's (lichaamsoefeningen).

Wat Kundalini-yoga voor mij zo bijzonder maakt, is dat er voor alle uitdagingen meditaties bestaan. Er zijn bijvoorbeeld meditaties voor het loslaten van spanning, het creëren van welvaart en het versterken van de communicatie tussen mannen en vrouwen. Wat mij fascineert aan Kundalini-yoga is dat het mijn leven zo verrijkt heeft. Kundalini-yoga heeft mij zo veel goede, mooie en positieve ervaringen gebracht, dat ik de mensen de mogelijkheid wil bieden om ook deze ervaringen mee te kunnen maken. Vanaf 1 oktober 2015 bied ik de mensen de mogelijkheid om Kundalini-yoga te ervaren in mijn eigen Yoga-studio in Heerenveen. Ik vind het belangrijk dat de lessen worden gegeven in een warme, rustige sfeervolle omgeving. Dit zorgt ervoor dat mensen rust kunnen ervaren en zich snel op hun gemak voelen. Mijn yogalessen hebben als doel om de leerlingen te inspireren. De leerlingen kunnen het geleerde toepassen in hun dagelijks leven.

Ik hoop jullie snel te zien!

Sat nam (De waarheid is mijn identiteit).

Deel deze pagina via:

Adres

  • Leeuwarderstraatweg 54, Heerenveen
  • +31 (0)6 236 82 753
  • Living Light Yoga

Contact Formulier